Snyltarlistan

Snyltarens ultimata list-guide mot framgång och total fylla:

  1. Förberedelsen. Du skall, under alla omständigheter, oavsett det är hemmafest eller nobelsittning alltid ha med dig ett stycke plunta med vatten i. På detta sätt kan du alltid, om någon frågar, säga att du faktiskt visst har med dig något att dricka. Om någon på ett listigt sätt försöker att komma på dig med att det bara är vatten i så vänta med att låta dem smaka tills de faktiskt är så fulla att de inte känner skillnad på vatten och vodka och efter att de har smakat ändå går därifrån med ett leende och säger: "Deee dä va jävlicht gött gubben!!!" På så sätt är framgången oundviklig. Om någon sedan insisterar på att smaka och denna inte är full och självklart känner att det är vatten och inte alls 40-procentig sprit som du har påstått. Då ska du genast berätta om hur du har köpt denna specilla sprit på en avlägsen ö där de specialiserat sig på att göra sprit med vattensmak. Då får du inte bara respekt för att du har något med dig till festen utan även cred för att du faktiskt har köpt denna häftiga spritsort långt bort från vårat lilla land. De kommer att vara stolta över att ha smakat denna härliga dryck. Alltså, en win/win situation på detta sätt. Success på direkten.

  2. Snyltandet i sig. Eftersom att du faktiskt inte har något med dig till festen så är det mycket viktigt att du vet hur själva snyltningsdelen går till. Jag skulle säga att det här var den viktigaste delen i guiden. När du ska snylta. Se alltid till att den du snyltar av faktiskt är fullare än du var på den där avslutningsfesten i nian. Denne ska alltså nästan ligga på golvet eller vara så full att han eller hon faktiskt glömmer sin alkohol precis bredvid dig. Då är det absolut fritt fram. Om du råkar snylta av någon som inte är onykter och sedan följaktligen kommer på dig så är detta slutet för dig. Då kan du inte snylta mer under festen eftersom att den utsatta då går runt och berättar att "Lasse snyltade faktiskt av min x-ider!!!!!!" Då är du riktigt stekt. Så snylta inte under några omständigheter av en nykter person. Jag skulle säga att du inte ens ska fråga denna personen snällt om du får smaka då detta endast verkar desperat och som ett omoget beteende för att du inte har något med dig själv. Ingen respekt kan framanas på detta sätt. Därför är det smartast att vänta med att bli onykter tills alla andra redan är svinfulla och sedan få sitt. Absolut säkraste sättet.

  3. Se det som en gåva. För att man inte ska få skuldkänslor över kvällen som har gått är det mycket viktigt att man inte ser föregående kväll som just en kväll av tjyveri. Innbilla istället dig själv att du har fått spriten som en gåva av dina bekanta. Då kommer allt att kännas mycket bättre.
Om du följer dessa tre punkter så är vägen mot att bli en perfekt snyltare utbredd. Du kommer att, utan att behöva betala någonting för det, bli svinfull på bekostnad av dina vänner. Detta låter kanske rått men det viktigaste är att du tänker det som en gåva.

Fashionlistan - You're worth it

Kommentera rå

Vem eru?
Brb?

Nymodigheter, e-mail.

Var kan du hittas?

Say it, say it, say it now:

RSS 2.0