Misslyckade personer

Här kommer en lista över vilka Fashionlistan anser vara Sveriges mest misslyckade personer.

  1. Dogge Doggelito. Sellout, kan inte det han tycker att han är bra på och är en allmänt tråkig person. Han säger att han är kommunist men ändå gör han reklam för ElGiganten. Är det inte en jävligt stor sellout bara det? Att han också säger sig vara drogliberal när han har gjort låtar som antyder på att han har intagit froger på olika vis är också ganska motsägelsefullt och att hans mest kända sak att säga också är "Cykel på köpet." säger nog det mesta. 

  2. Unika Olessia. Har nog aldrig stött på eller läst en persons blogg som Olessias. Hon gör praktiskt taget det mesta för att likna hennes idol Kissie. Det är patetikt. Inte nog med att hon vill likna en person är om möjligt ännu värre än henne själv utan hon är också den största attentionwhore jag har hört talas om. hennes stil är fashions fiende nr 1.

  3. Linda Rosing. En mycket orginell start från hennes sida genom att pippa framför en kamera i big brotherhuset. Sedan dess har ful-Linda hunnit vara mycket insatt i politik och starta ett eget parti - silikonpartiet. När hon märkte att detta inte gick vägen så gav hon ursäkten att hon egentligen inte vet ett skit om politik. Fashionlistan gillar inte (!!!) Efter det kom det genast ut en bok med "den nakna sanningen" och på framsidan sitter en naken linda rosing och ser förskräckligt ledsen och sårbar ut. Inte heller den gick bra så Linda har nu tagit den sista utvägen - hitta en kille åt Linda Rosing. Kommer sändas på kanal 5 och programmet går ut på att Linda ska dejta massa män och äntligen hitta kärleken. Ni ser själva. Linda Rosing är inte fashion någonstans. Vi kan bara hoppas på det bästa och det är att hon ramlar och slår sig.. hårt. 

            nummer 4,5&6 kommer inom snar framtid.

Fashionlistan - när Linda Rosing är fashion är vi döda

Kommentera rå

Vem eru?
Brb?

Nymodigheter, e-mail.

Var kan du hittas?

Say it, say it, say it now:

RSS 2.0